AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin kanadı görmek

Kahve falında güvercin kanadı görmek

Kahve falında güvercin kanadı görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin kanadı gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kanatsız güvercin görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine delalet eder.

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin kanadı görmek Allah katında günahlarının affolacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında her yerinin kanadığını görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kartal kanadı görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir