AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatsız güvercin görmek

Kahve falında kanatsız güvercin görmek

Kahve falında kanatsız güvercin görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, işinden ekmeğinden olacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, daha fazla yakınlaşacağına delalet eder.

Kahve falında kanatsız güvercin gördüyseniz:

  • Araştırmaların detaylı yapılması gerekiyor.

Kahve falında güvercin kanadı görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kanatsız güvercin görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işaret eder.

Kahve falında kanat pişirmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlı melek olmak zorlukların ve çilelerin azalacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir