AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, çirkin amellere, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını gördüyseniz:

  • Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız.

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet eder.

Kahve falında dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek darlığa düşmeyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dişin çıkıp kanadığını görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek yeni işlerin geleceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişinin kanadığını görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dişin çıktığını ve kanadığını görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında dişinin kanadığını görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir