AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazır olun.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek ticarette şansının düşeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında güvercin kanadı görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına işarettir.

Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanatsız güvercin görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına yorulur.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, hoş olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir