AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek

Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek

Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek kanatlı güvercin gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına delalettir.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanatsız güvercin görmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına alamet eder.

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında güvercin kanadı görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kanatlı at görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlı fare görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir