AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek çok başarılı olacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sorumluluk alacağına, geleceğinin parlak olacağına işaret eder.

Kahve falında kanadı kırık güvercin gördüyseniz:

  • Bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz veya vereceğiniz servisi doğru sunmanız ekstra kazançlara neden olabilir.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında güvercin kanadı görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek hayırlı bir karar verileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kanatsız güvercin görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek kanatlı güvercin görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kanadı kırık tavuk görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanadı kırık kelebek görmek sıhhat ve huzur bulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir