AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek

Kahve falında dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek

Kahve falında dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek nefsine yenileceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin kırıldığını ve kanadığını gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Kahve falında dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında birinin dişinin kanadığını görmek çok yıpranacağına, küslükleri bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişin düşüp kanadığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişin çıkıp kanadığını görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, işlerin bir anda azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişin çıktığını ve kanadığını görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin kanadığını görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir