AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu görmek

Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu görmek

Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu görmek para ve makam sahibi olacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu çiftleşmesi görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, ferah bir eve geçileceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu ölüsü görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu yutmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir