AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın saç teli görmek

Kahve falında kalın saç teli görmek

Kahve falında kalın saç teli görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın saç teli gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kalın saç teli görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın saç görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, işlerine yeni işler katacağına işarettir.

Kahve falında yemeğin içinde saç teli görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında teli kopmuş saç görmek maddi anlamda rahatlamaya, çok daha iyi koşullara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında saç teli yutmak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında saç teli vermek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tel saç görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz saç teli koparmak çok üst mevkilere geleceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir