AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tel saç görmek

Kahve falında beyaz tel saç görmek

Kahve falında beyaz tel saç görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sıkıntıların son bulacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tel saç gördüyseniz:

  • Girişimci olmanızda fayda var.

Kahve falında saçından beyaz tel koparmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hastalıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tel beyaz saç görmek sahip olduklarının eksileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında birkaç tel beyaz saç görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına inanılır.

Kahve falında saçında beyaz tel görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek tel beyaz saç görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz saç teli koparmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tel saç görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz saç teli görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir