AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç teli vermek

Kahve falında saç teli vermek

Kahve falında saç teli vermek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, heveslerinin de azalacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç teli vermek gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında bir tel beyaz saç görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçından beyaz tel koparmak verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında saç teli vermek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç teli süpürmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemekte saç teli görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz saç teli koparmak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine saç teli vermek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir