AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğin içinde saç teli görmek

Kahve falında yemeğin içinde saç teli görmek

Kahve falında yemeğin içinde saç teli görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, başının belaya girmeyeceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret eder.

Kahve falında yemeğin içinde saç teli gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Kahve falında yemeğin içinde saç teli görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç teli yemek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemekte saç teli görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında yemeğin içinden saç çıktığını görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında yemeğin içinde saç kılı görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında yemek içinde saç kılı görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun saç teli görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir