AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın saç görmek

Kahve falında kalın saç görmek

Kahve falında kalın saç görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yanlış işlere girileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın saç gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Kahve falında kalın saç görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, gönlünce harcama yapmasına işarettir.

Kahve falında kalın saç teli görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aile hayatına adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kalın yüzük takmak yeni iş fırsatları yakalayacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında kaşların kalınlaştığını görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kalın yüzük görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın ağaç görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşları kalın görmek rahatlayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kalın çorap giymek şansının da açık olacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir