AnaSayfa / Genel / Kahve falında teli kopmuş saç görmek

Kahve falında teli kopmuş saç görmek

Kahve falında teli kopmuş saç görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, rahat şekilde geçineceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, evini ve ailesini unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teli kopmuş saç gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Kahve falında bir tel beyaz saç görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç teli vermek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç teli almak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalettir.

Kahve falında saç teli saymak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tel saç görmek hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç teli yemek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kadın saç teli görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında saçında beyaz tel görmek malının ve parasının çoğalacağına, rakiplerini mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir