AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saç teli koparmak

Kahve falında beyaz saç teli koparmak

Kahve falında beyaz saç teli koparmak hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, hasretliğin biteceğine, yeni işlere girileceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında beyaz saç teli koparmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için çıtayı yükseltebilirsiniz.

Kahve falında saçından beyaz tel koparmak başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında birkaç tel beyaz saç görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tek tel beyaz saç görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz saç teli görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tel saç görmek parasını ve malını kaybedeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine yorulur.

Kahve falında bir tel beyaz saç görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya inanılır.

Kahve falında saçında beyaz tel görmek kendi geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz saç teli koparmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir