AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç teli yutmak

Kahve falında saç teli yutmak

Kahve falında saç teli yutmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Kahve falında saç teli yutmak gördüyseniz:

  • Bazı kavga veya kıskançlıklar keyfinizi bozabilir.

Kahve falında saç teli yutmak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında tel yutmak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına yorulur.

Kahve falında saç yutmak elinin darlıktan kurtulacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kılı yutmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın saçı yutmak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında saçını yutmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç yumağı yutmak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın saç teli görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir