AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın odun görmek

Kahve falında kalın odun görmek

Kahve falında kalın odun görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, mal mülk kazanacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın odun gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Kahve falında kalın odun görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında kaşının kalınlaştığını görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın yeşil yılan görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza delalet eder.

Kahve falında kalın kazak görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında kalın çorap görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kalın yılan görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Kahve falında kalın elbise giymek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir