AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın çorap görmek

Kahve falında kalın çorap görmek

Kahve falında kalın çorap görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kişinin esenlik bulacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, yollarını ayıracağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine işaret eder.

Kahve falında kalın çorap gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Kahve falında kalın çorap giymek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kalın çorap görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kısa ve kalın yılan görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın zincir görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kalın ip görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında kalın kumaş görmek arzuların gerçekleşeceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalın altın yüzük görmek böylece yüzünün güleceğine, kime gideceğine delalettir.

Kahve falında altın kalın bilezik görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir