AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın yeşil yılan görmek

Kahve falında kalın yeşil yılan görmek

Kahve falında kalın yeşil yılan görmek gelişim içine gireceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kalın yeşil yılan gördüyseniz:

  • Canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında kalın yeşil yılan görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine delalettir.

Kahve falında kalın yılanlar görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın siyah yılan görmek işinde en iyisi olacağına, çaresiz hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kalın büyük yılan görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok kalın yılan görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ve kalın yılan görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın yılan görmek yazgısının güzelleşeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kalın sarı yılan görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir