AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın elbise giymek

Kahve falında kalın elbise giymek

Kahve falında kalın elbise giymek hayallerinin peşinden gideceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, maddi kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın elbise giymek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenebilirsiniz.

Kahve falında kalın elbise giymek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın elbise görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, daha iyi anlaşır olacağına yorulur.

Kahve falında kalın palto giymek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Kahve falında kalın giymek hayata karşı cesaretleneceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın mont giymek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, işlerin yolundan çıkacağına yorulur.

Kahve falında kalın kazak giymek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın çorap giymek kısmetlerinin açılacağına, bununla yüceleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın kemer görmek imkânların çok daha iyi olacağına, üzüntülerin gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir