AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kalın yılan görmek

Kahve falında siyah kalın yılan görmek

Kahve falında siyah kalın yılan görmek ihanete uğrayacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, moralin bozulacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kalın yılan gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan birinin çağrısına uyarak bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında siyah kalın yılan görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, zararların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında kalın siyah yılan görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük kalın yılan görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kalın sarı yılan görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işarettir.

Kahve falında büyük ve kalın yılan görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında kısa kalın yılan görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kalın büyük yılan görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın yılan görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir