AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın kazak görmek

Kahve falında kalın kazak görmek

Kahve falında kalın kazak görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kariyerinde atılım yapacağına, her zaman şükür içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın kazak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında kalın kazak görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın kazak giymek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalettir.

Kahve falında kalın yılan görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kalın siyah yılan görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine işarettir.

Kahve falında kalın saç görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın alyans görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek güçten düşeceğine, yorulacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kalın kalem görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir