AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın altın bilezik görmek

Kahve falında kalın altın bilezik görmek

Kahve falında kalın altın bilezik görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, anne babaya müjde verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın altın bilezik gördüyseniz:

  • Maddi konularda aşırı duygusallıktan kaçınmalısınız.

Kahve falında altın kalın bilezik görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet eder.

Kahve falında kalın altın bilezik görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında kalın bilezik görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın bilezik takmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kalın altın kolye görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın altın görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir