AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, müşterilerinin çoğalacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın gövdeli ağaç gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar boşa gitmeyecek.

Kahve falında kalın ağaç gövdesi görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç gövdesine sarılmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ağaç gövdesi görmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kazancının da eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağaç gövdesi görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kendisini korumaya alacağına işaret eder.

Kahve falında ağacın gövdesini görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, itibar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük gövdeli ağaç görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında gövdeden ayrılmış baş görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir