AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın mont giymek

Kahve falında kalın mont giymek

Kahve falında kalın mont giymek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, el açmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın mont giymek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler, yer değişimi veya yaşadığınız yerin dışındaki işaret ya da semboller aradığınız cevapları bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kalın mont giymek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında kalın palto giymek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kalın elbise giymek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın çorap giymek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalın giymek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın kazak giymek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kazanca kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında krem rengi mont giymek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski montunu giymek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir