AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın sarı yılan görmek

Kahve falında kalın sarı yılan görmek

Kahve falında kalın sarı yılan görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında kalın sarı yılan gördüyseniz:

  • Sosyal yardım projeleri veya benzeri organizasyonlarda karşılaşacağınız kişilerle yapacağınız konuşmalar amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kalın sarı yılan görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kalın yılan görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın siyah yılan görmek yüksek moralli olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında çok kalın yılan görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işarettir.

Kahve falında kalın büyük yılan görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine alamet eder.

Kahve falında kısa kalın yılan görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kalın yılanlar görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında kısa ve kalın yılan görmek elinin darlık içinde kalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir