AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın alyans görmek

Kahve falında kalın alyans görmek

Kahve falında kalın alyans görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, daha güzelleşeceğine, canını sıkılacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına, kişinin afiyette kalacağına alamet eder.

Kahve falında kalın alyans gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Kahve falında kalın alyans görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kalın alyans takmak iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, yepyeni biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kalın parmak görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kalın elbise giymek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın dudak görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın palto giymek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, acı veren kazalara alamet eder.

Kahve falında kalın bacaklı örümcek görmek gözyaşı döküleceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir