AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın kazak giymek

Kahve falında kalın kazak giymek

Kahve falında kalın kazak giymek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çok güzel günler geçireceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, devlete hizmet etmeye delalet eder.

Kahve falında kalın kazak giymek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alışılmadık gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kalın kazak giymek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, oğlu evli ise boşanacağına inanılır.

Kahve falında kalın kazak görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında kalın giymek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında kalın palto giymek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın elbise giymek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kalın mont giymek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın çorap giymek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kazak giydiğini görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir