AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın kalem görmek

Kahve falında kalın kalem görmek

Kahve falında kalın kalem görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hayır vereceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, makamının sarsılmayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kalın kalem gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kalın kalem görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, güzelliklere rast gelineceğine işarettir.

Kahve falında kalın gövdeli ağaç görmek garanti olacak makama oturacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kalın camlı gözlük görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Kahve falında çok kalın yılan görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza delalet eder.

Kahve falında kalın kaşlı olduğunu görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, sıkıntılarını aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın urgan görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kalın siyah yılan görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kalın kaşlı görmek elindekileri kaybedeceğine, ticarette zarar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir