AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın yılan görmek

Kahve falında kalın yılan görmek

Kahve falında kalın yılan görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, hem verimi yükselteceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında kalın yılan gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin istediğiniz gibi ilerleyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kalın büyük yılan görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında büyük kalın yılan görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, dedikodu edeceğine inanılır.

Kahve falında kalın sarı yılan görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında çok kalın yılan görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa kalın yılan görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına inanılır.

Kahve falında siyah kalın yılan görmek aydınlığa çıkılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın bir yılan görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kalın yılanlar görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir