AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın siyah yılan görmek

Kahve falında kalın siyah yılan görmek

Kahve falında kalın siyah yılan görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında kalın siyah yılan gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz.

Kahve falında siyah kalın yılan görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalettir.

Kahve falında kalın siyah yılan görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, nimetin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın yılan görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulur.

Kahve falında kalın sarı yılan görmek içinin kıpır kıpır olacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet eder.

Kahve falında kalın yılanlar görmek hem de sevdiklerinin olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında çok kalın yılan görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında kalın uzun yılan görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa kalın yılan görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, haneye nifak gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir