AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın cam görmek

Kahve falında kalın cam görmek

Kahve falında kalın cam görmek hakkını alacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın cam gördüyseniz:

  • İş birliği yapmakda zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kalın cam görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında kalın camlı gözlük görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çok kalın yılan görmek başa iş açacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ve kalın yılan görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın kalem görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın bilezik görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet eder.

Kahve falında kalın kazak giymek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın bir yılan görmek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir