AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemin bittiğini görmek

Kahve falında kalemin bittiğini görmek

Kahve falında kalemin bittiğini görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işlerine bereket geleceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalemin bittiğini gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına inanılır.

Kahve falında kalemin bittiğini görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine inanılır.

Kahve falında bitmiş kalem görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolma kalem görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı yazan kalem görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil boya kalemi görmek zor günlerin uzaklaşacağına, mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü kalem görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işarettir.

Kahve falında boya kalemi almak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir