AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı dolma kalem görmek

Kahve falında kırmızı dolma kalem görmek

Kahve falında kırmızı dolma kalem görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, gelirinin düşeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı dolma kalem gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin da düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Kahve falında kırmızı dolma kalem görmek iç sıkıntınızın azalacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında dolma kalem görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolma kalem vermek bazen umutlarını yitireceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolma kalem hediye almak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında dolma kalem almak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah dolma kalem görmek önünü açacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı biber dolması görmek mal ve mülk sahibi olmaya, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolma biber görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, insanlara öncülük edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir