AnaSayfa / Genel / Kahve falında bitmiş kalem görmek

Kahve falında bitmiş kalem görmek

Kahve falında bitmiş kalem görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında bitmiş kalem gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenize bağlıysanız onlardan maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında kalemin bittiğini görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bitmiş kalem görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında birine kalem batırmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına yorulur.

Kahve falında keçeli kalem görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boya kalem görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında göz kalemini kaybetmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze siyah kalem çekmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir