AnaSayfa / Genel / Kahve falında boya kalemi almak

Kahve falında boya kalemi almak

Kahve falında boya kalemi almak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında boya kalemi almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin ya da kurulacak olanların hedeflerinize faydası olabilir.

Kahve falında kalem boya görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında boya kalem görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında renkli boya kalemi görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına inanılır.

Kahve falında renkli boya kalemleri görmek kişiye hep umut olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında boyalı kalem görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında kuru boya kalemi görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boya kalemi görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında boya kalemi görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, eğer işsizse iş bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir