AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı yazan kalem görmek

Kahve falında kırmızı yazan kalem görmek

Kahve falında kırmızı yazan kalem görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sorunların son bulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, borçların ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yazan kalem gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalardan kaynaklanan yakınlaşmalar, bazı kıskançlık sorunlarına neden olabilir.

Kahve falında kırmızı yazan kalem görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kimse ile tartışmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yazan kalem görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaz meyvesi görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle yazismak alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında yazlık yer görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaz mevsimi görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazı yazan görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına işarettir.

Kahve falında yazili isim görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir