AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü kalem görmek

Kahve falında bir sürü kalem görmek

Kahve falında bir sürü kalem görmek o işten ekmek yiyeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, eline geçen malları tutamayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü kalem gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Kahve falında bir sürü kalem görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında kalem kapağı görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yerden kalem toplamak herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalem açacağı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, emellere ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı renkli kalem görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kalem toplamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk kalemler görmek yeni iş kollarına girileceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir