AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaleden düşmek

Kahve falında kaleden düşmek

Kahve falında kaleden düşmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında kaleden düşmek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Kahve falında kaleden düşmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kale ve deniz görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan kale görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına alamet eder.

Kahve falında kaleyi savunmak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kaleye gol atmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında kale sur görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaleye çıktığını görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir