AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaleyi savunmak

Kahve falında kaleyi savunmak

Kahve falında kaleyi savunmak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaleyi savunmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki bazı olumsuz etkiler sürmektedir.

Kahve falında kaleyi savunmak elinize para geçeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini savunmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, iyi geçim halinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında dini savunmak farklı sosyal ortamlara gireceğine, işinde dar boğaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hakkını savunmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini savunmak için adam öldürmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi savunmak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini savunmak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini savunmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, insanların takdirine mazhar olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir