AnaSayfa / Genel / Kahve falında kale sur görmek

Kahve falında kale sur görmek

Kahve falında kale sur görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kale sur gördüyseniz:

  • Kişisel arzularınızın birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında kale sur görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kale suru görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında sur kale görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suriye sınırını görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sur sesini duymak yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında survivor görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sur kapısı görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında surlara çıkmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, işinde aranan biri haline geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir