AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan kale görmek

Kahve falında yanan kale görmek

Kahve falında yanan kale görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan kale gördüyseniz:

  • Paylaşmayı bilmezseniz, tamamen kaybedebilirsiniz.

Kahve falında yanan kale görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaleden atlamak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kale görmek herkesin önünde olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kaleci görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kalebodur görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol kalecisi olmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kale ve deniz görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalebodur döşemek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir