AnaSayfa / Genel / Kahve falında kale ve deniz görmek

Kahve falında kale ve deniz görmek

Kahve falında kale ve deniz görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, zorluklarını aşacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kale ve deniz gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri kendinizin yürürlüğe koyması gerekiyor.

Kahve falında denizde kale görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret eder.

Kahve falında kale ve deniz görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında kale görmek yeni yollara girileceğine, yaşamına renk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz içinde kale görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında kale kapısı görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kalebodur görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına işarettir.

Kahve falında kalebodur döşemek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir