AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaleye çıktığını görmek

Kahve falında kaleye çıktığını görmek

Kahve falında kaleye çıktığını görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, üzgün olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, sağlık sorunun kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kaleye çıktığını gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Kahve falında kaleye çıktığını görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kale görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında kaleyi savunmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kaleci görmek eskisinden de iyi olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kaleden inmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında kumdan kale görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kale görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında uzaktan kale görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir