AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında kale görmek

Kahve falında denizin ortasında kale görmek

Kahve falında denizin ortasında kale görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin ortasında kale gördüyseniz:

  • Uzun süredir kendi halinde devam eden bir konu gereken hassasiyetle ele alınabilir.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde kale görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz içinde kale görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işarettir.

Kahve falında deniz kenarında kale görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, aile saadetinin de artacağına işarettir.

Kahve falında kale ve deniz görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına yorulur.

Kahve falında kaleci olmak işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kale merdiveni görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kaleye gol atmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir