AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaleye gol atmak

Kahve falında kaleye gol atmak

Kahve falında kaleye gol atmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kazancının helal para olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında kaleye gol atmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Kahve falında kaleye gol atmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında futbol oynamak gol atmak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına rivayet eder.

Kahve falında maçta gol atmak maddi açıdan ferahlamaya, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Kahve falında futbolda gol atmak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına yorulur.

Kahve falında maç yapmak ve gol atmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topla gol atmak yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir