AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçayı okşamak

Kahve falında kalçayı okşamak

Kahve falında kalçayı okşamak mutluluk dolu haberler alacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalçayı okşamak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir.

Kahve falında kalça okşamak çok başarılı olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kalçayı okşamak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına inanılır.

Kahve falında kalçadan iğne yaptırmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet eder.

Kahve falında kalçaya dokunmak sorunlar altında ezileceğine, malının ve parasının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kıllı kalça görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalçada morluk görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında kalça tutmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir