AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçadan iğne yaptırmak

Kahve falında kalçadan iğne yaptırmak

Kahve falında kalçadan iğne yaptırmak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, yarasını saracağına, kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne yaptırmak gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalçadan iğne vurulduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında kalçadan iğne yaptırmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, birçok yeni fikir edinileceğine yorulur.

Kahve falında kalçadan iğne yapmak hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına işarettir.

Kahve falında erkek kalçası görmek önünün açık olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin kalçasını görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında kalçada kıl görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalça çıkığı görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir