AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçada morluk görmek

Kahve falında kalçada morluk görmek

Kahve falında kalçada morluk görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, prestij kazanılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, borçlarının artacağına, yeni hobiler edinileceğine inanılır.

Kahve falında kalçada morluk gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir.

Kahve falında kalçada morluk görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalçada ben görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında kadın kalçası görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kalçası öpmek hatalarını düzelteceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında kalçanın büyüdüğünü görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin kalçasını görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine delalettir.

Kahve falında kalçada yara görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında kalçayı büyük görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir