AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalça tutmak

Kahve falında kalça tutmak

Kahve falında kalça tutmak başarılarının sürekli olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, çok iyi şeylere alamet etmektedir.

Kahve falında kalça tutmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında kalça tutmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalça okşamak aile hayatına adım atılacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalça görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yalan söylemeye tabir olunur.

Kahve falında kalça öpmek moralin bozulacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kalçayı okşamak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalçada çıban görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kalça görmek kazançlı adımlar atılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın kalça görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir